Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

Någon av våra experter tar kontakt inom kort

Aktuellt

2019

February

 • SecureAppbox blir första svenska företag att ingå i EU:s arbetsutskott för utformning av nytt regelverk kring molnsäkerhet.

  2019-02-11

  STOCKHOLM (12 februari 2019) – SecureAppbox är ett av flera europeiska säkerhetsföretag att ingå i EU:s arbetsutskott. De invalda kommer att tillsammans lägga fram förslag på vilka krav som molnaktörer skall uppfylla under ett nytt europeiskt CSP Certifierings ramverk. Dessa regler kommer sedan...

  Läs mer

2019

January

 • Skoldialogen och SecureAppbox i strategiskt samarbete

  2019-01-22

  STOCKHOLM (22 januari 2019) – Skoldialogen och SecureAppbox inleder ett strategiskt samarbete för att stödja kunder i deras strävan att uppfylla de nya säkerhetskraven i skolans kvalitetsarbete. Det gäller såväl policys, rutiner och ansvar som IT-stöd. Samarbetet omfattar alla olika skolformer,...

  Läs mer

2018

November

 • Hantera registerförfrågningar säkert

  2018-11-29

  Tillsammans med vår partner Barium har vi tagit fram en komplett digital process mellan företag och privatpersoner som gör det möjligt att hantera registerförfrågningar på ett säkert sätt.

  Läs mer
 • "GDPR - En global succé" en intervju med Anders Jonson

  2018-11-20

  I senaste numret av Framtidens kommuner intervjuas vår GDPR expert Anders Jonson, där han berättar om vikten av att införa en e-post och internet policy för att skydda bolag mot risker som kommer med e-post användning.

  Läs mer
Se äldre