Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

Någon av våra experter tar kontakt inom kort

Aktuellt

Hjälp oss att få en Coronafri värld!

Vi har tagit initiativet till att, med början i Sverige, skapa ett internationellt informationssystem för att effektivt hantera riskbedömning och påvisa immunitet för de medborgare som ur ett riskperspektiv inte längre är smittbärare.

Vi har tagit initiativet till att, med början i Sverige, skapa ett internationellt informationssystem för att effektivt hantera riskbedömning och påvisa immunitet för de medborgare som ur ett riskperspektiv inte längre är smittbärare. Vår plattform bygger på några viktiga grundpelare:

 • En App för patienterna om individuell risk, immunitet och råd vad som gäller.
 • Ett webbgränsitt för läkare och sjukpersonal inom primärvård. Här synkas kontakt med patient, klinisk information med olika testresultat av antikroppar, snabbt och enkelt.
 • En AI-modul för riskanalys som kan ta in mängder med data, väga analyssvar, inklusive geografisk information om var man befunnit sig. Denna modul hjälper läkaren att göra en riskbedömning och bedöma en patients immunitetsgrad.

Antikroppstester som kan påvisa immunitet är centralt för att vi alla skall känna oss säkra på våra medmänniskor, men också att själv kunna slippa karantän och bli en resurs i arbetslivet, inte minst inom sjukvården. Ska vi också kunna resa fritt till andra länder behöver man kunna påvisa någon typ immunitet och friskhetsintyg. 

Vi har tekniken, kunskapen men inte de resurser som krävs för att accelerera utvecklingsprocessen, därför välkomnar vi investerare och andra aktörer som vill vara behjälpliga att få de ekonomiska hjulen att åter börja snurra i vårt samhälle. 

Den 20 Mars skickade vi in en ansökan till EU under Horizon 2020 Corona Outbreak om finansiellt stöd tillsammans med Giddir, Chorus, Region Örebro, Unilabs med flera. Läs det senaste på www.coronafree.app

 • Vad EU domstolens utfall i mål C-311/18 betyder, enligt EDPB

  2020-07-24

  Den 23 Juli publicerade EDPB svar på de viktigaste frågorna efter EU domstolens utslag i mål C-311/18. SecureAppbox kunder omfattas inte av denna dom eftersom data som behandlas lagras i Sverige där tjänsterna skyddas av svensk lag och kryptering. SecureAppbox tjänster är alla utvecklade för...

  Läs mer
 • SecureAppbox lanserar säkra videomöten, speciellt framtagen för offentlig sektor

  2020-04-24

  STOCKHOLM (24 April 2020) – SecureAppbox lanserar säkra videomöten. Tjänsten möjliggör för kommuner att skapa videomöten där krav på sekretess behöver beaktas. Tjänsten är ett säkert alternativ till Skype, Teams eller Zoom etc. och har utvecklats i nära samarbete med UPH/Sveriges Kommuner och...

  Läs mer
 • Hjälp oss att få en Coronafri värld!

  2020-03-27

  Vi har tagit initiativet till att, med början i Sverige, skapa ett internationellt informationssystem för att effektivt hantera riskbedömning och påvisa immunitet för de medborgare som ur ett riskperspektiv inte längre är smittbärare.

  Läs mer
 • SecureAppbox lanserar funktion för utökad läskvittens, som stödjer eSams vägledning, Digitalisera rätt.

  2020-03-09

  SecureAppbox AB, har nu uppdaterat sin molntjänst med funktionen för utökad läskvittens. Denna funktion ingår nu till alla företagsanvändare samt de som licensierat API-plattformen. Första kund att nyttja funktionen är FamiljehemSverige.se, en nationell e-tjänst som dagligen används av över...

  Läs mer
Se fler nyheter