Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

Någon av våra experter tar kontakt inom kort

Aktuellt

Jönköpings Kommun väljer SecureAppbox säkerhetstjänster via Atea

SecureAppbox har glädjen att berätta om att vårt nära samarbete med Atea, nu gjort att även Jönköpings kommun väljer centrala säkerhetstjänster från SecureAppbox via Atea.

”När den uppdaterade säkerhetsskyddslagen trädde i kraft stod det klart att många verksamheter skulle behöva stärka sitt skydd av känslig information. Med anledning av detta startar Jönköpings kommun ett successivt införande, där man kommer erbjuda de anställda ett alternativ till dagens kommunikationsvägar genom Säker e-post (SecureMailbox), en digitaliserad faxfunktion samt ett alternativ till mötesfunktionen i Microsoft Teams som låter oss hantera sekretessklassade ärenden”, säger Johan Briland IT-arkitekt på Jönköpings kommun.

SecureMeetings plattformen (säkra videomöten) är framtagen i samarbete med SKR, för att underlätta socialtjänstens familjehemsrekrytering och distanskommunikation där man delar känslig information. Denna tjänst sammanfogas med säker e-post för att kunna kommunicera säkert och utföra/dokumentera ex SIP-möten.

”Kommuner och landsting har idag en stor utmaning framför sig. De analoga näten som faxen transporteras via stängs ned. Teams, Zoom, Skype samt andra videotjänster ifrågasätts på olika nivåer gällande säkerhet och lagar”, säger Daniel Vallentin, CRO på SecureAppbox.


 • SecureAppbox växer internationellt, söker flera nya medarbetare

  2021-07-14

  Dev ops, Java-utvecklare, account manager mfl, klicka på länken nedan

  Läs mer
 • Jönköpings Kommun väljer SecureAppbox säkerhetstjänster via Atea

  2021-05-24

  SecureAppbox har glädjen att berätta om att vårt nära samarbete med Atea, nu gjort att även Jönköpings kommun väljer centrala säkerhetstjänster från SecureAppbox via Atea.

  Läs mer
 • Prostatype Genomics och SecureAppbox i globalt samarbete

  2021-03-25

  Vi har i nära samarbete med Prostatype Genomics utvecklat P-score Web Service (PWS) på SecureAppbox säkra plattform. Prostatype erbjuder en unik metod för prognosticering av prostatacancer.

  Läs mer
 • Anders Jonsson anlitas som expert av ENISA, EU Cyber Security Agency

  2021-03-02

  Anders Jonsson har anlitats av ENISA att ingå som expert i den "Adhoc Working Group" som bildats för att hjälpa till med framtagandet av det slutgiltiga förslaget till Europeiskt certiferingsramverk för molntjänster under Cybersecurity förordningen.

  Läs mer
Se fler nyheter