Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

Någon av våra experter tar kontakt inom kort

Aktuellt

Prostatype Genomics och SecureAppbox i globalt samarbete

Vi har i nära samarbete med Prostatype Genomics utvecklat P-score Web Service (PWS) på SecureAppbox säkra plattform. Prostatype erbjuder en unik metod för prognosticering av prostatacancer.

”Den webbaserade lösning som vi har utvecklat tillsammans med SecureAppbox innebär ett mycket stort kliv framåt för Bolaget och är en avgörande komponent för Prostatype Genomics etablering på identifierade nyckelmarknader. Vi är naturligtvis glada att vi nu gått i mål med ytterligare en central milstolpe enligt plan. Vår lösning ligger i den absoluta framkanten tekniskt sett och därför helt i linje med de värden Prostatype® redan erbjuder för en säkrare och individualiserad prognosticering av prostatacancer. Säger Fredrik Persson, CEO, på Prostatype Genomics AB

”Vi är glada att kunna stödja Prostatype Genomics och med vår banbrytande webbteknik göra PWS tillgänglig online. PWS erbjuder förutom en förenklad process också möjlighet att enkelt ansluta kunder och kliniker över hela världen". säger Anders Jonsson, Senior Advisor Cyber Security på SecureAppbox och projektledare för PWS

Läs hela pressreleasen på Pressrelease


 • SecureAppbox växer internationellt, söker flera nya medarbetare

  2021-07-14

  Dev ops, Java-utvecklare, account manager mfl, klicka på länken nedan

  Läs mer
 • Jönköpings Kommun väljer SecureAppbox säkerhetstjänster via Atea

  2021-05-24

  SecureAppbox har glädjen att berätta om att vårt nära samarbete med Atea, nu gjort att även Jönköpings kommun väljer centrala säkerhetstjänster från SecureAppbox via Atea.

  Läs mer
 • Prostatype Genomics och SecureAppbox i globalt samarbete

  2021-03-25

  Vi har i nära samarbete med Prostatype Genomics utvecklat P-score Web Service (PWS) på SecureAppbox säkra plattform. Prostatype erbjuder en unik metod för prognosticering av prostatacancer.

  Läs mer
 • Anders Jonsson anlitas som expert av ENISA, EU Cyber Security Agency

  2021-03-02

  Anders Jonsson har anlitats av ENISA att ingå som expert i den "Adhoc Working Group" som bildats för att hjälpa till med framtagandet av det slutgiltiga förslaget till Europeiskt certiferingsramverk för molntjänster under Cybersecurity förordningen.

  Läs mer
Se fler nyheter