Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

Någon av våra experter tar kontakt inom kort

Aktuellt

Ny stor uppdatering av SecureAppbox platform

SecureAppbox, släpper idag en större uppdatering av sina molntjänster som gör det lättare för organisationer att integrera tjänsterna, SecureMailbox, Organizer, SharedMailbox, e-fax & Forms med sin organisations befintliga tjänster där många nu kräver stöd för GDPR.

SecureAppbox erbjuder både offentliga och privata organisationer en säker och GDPR säker plattform med fokus på användbarhet och produktivitet. Många eGov- och eHealth-tjänster använder redan idag delar av plattformen för att säkra kommunikation, autentisera användare och leverera känsliga lab resultat.

Ett av de mest framgångsrika projekten som nu direkt kan använda de nya funktionerna är FamiljehemSverige.se, en nationell e-plattform inom kommunsektorn som erbjuder webbtjänst till bla familjer som vill erbjuda fosterhem.

”FamiljehemSverige-tjänsten är nu uppdaterad och inkluderar SharedMailbox. Med denna uppdatering kan nu alla kommuner kommunicera med varandra, dela filer och applikationer, säger Anders Jonson, teknisk projektledare

Mer information kontakta: sales@secureappabox.com

 • Prostatype Genomics och SecureAppbox i globalt samarbete

  2021-03-25

  Vi har i nära samarbete med Prostatype Genomics utvecklat P-score Web Service (PWS) på SecureAppbox säkra plattform. Prostatype erbjuder en unik metod för prognosticering av prostatacancer.

  Läs mer
 • Anders Jonsson anlitas som expert av ENISA, EU Cyber Security Agency

  2021-03-02

  Anders Jonsson har anlitats av ENISA att ingå som expert i den "Adhoc Working Group" som bildats för att hjälpa till med framtagandet av det slutgiltiga förslaget till Europeiskt certiferingsramverk för molntjänster under Cybersecurity förordningen.

  Läs mer
 • UPH/SKR fortsätter att erbjuda Säkra Videomöten till många av Sveriges kommuner 2021

  2021-02-09

  För att kunna fortsätta att hantera och rekrytera Familjehem mfl tjänster under corona-pandemin har UPH/SKR beslutat att fortsätta tillhandahålla/utveckla Säkra Videomöten till över 115 kommuner. Tjänsten som lanserades 2020 förlängs vidare 2021.

  Läs mer
 • Västerviks kommun inför Säkra videomöten

  2020-11-24

  Västerviks kommun inför nu säkra videomöten för att kunna fortsätta arbeta effektivt med sina viktiga åtaganden, inte bara under pandemin utan även i framtiden. Pandemin har förändrat arbetet till det nya ”normala” där många fysiska möten ersätts av säkra videomöten.

  Läs mer
Se fler nyheter