Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

Någon av våra experter tar kontakt inom kort

Aktuellt

Sundsvalls kommun väljer SecureAppbox säkerhetstjänster från Atea

STOCKHOLM (12 november 2021) - Atea hjälper Sundsvalls kommun att på ett enkelt sätt säkerställa kommunikationen kring känslig information och ärenden som omfattas av sekretess med säkerhetstjänster från SecureAppbox.

"Behovet att kommunicera säkert och i första hand inför ett komplement till vanlig e-post är där vi börjar, och att viktiga parametrar när vi valde partner/leverantör är att lösningen håller en hög säkerhetsnivå enligt OSL och GDPR, samtidigt som den är enkel för medarbetare och medborgare att använda.

Att en central del i vårt kommunala uppdrag handlar om att just erbjuda våra medborgare och andra kommuner service utifrån behovet, och att vi nu kan göra det på ett enkelt och säkert sätt ihop med SecureAppbox, säger Emelie Holmlund."

”Precis som SecureMailbox, gör Secure e-fax det effektivare för organisationer, primärt inom offentlig sektor, att kommunicera säkert på distans med vem som helst. Eftersom all känslig information skyddas enligt OSL & GDPR, finns det ingen möjlighet för obehöriga att ta del av den känsliga informationen. Dessutom har kunden möjlighet att utöka med flera tjänster på befintlig plattform så som Säkra videomöten. Därigenom ökar verksamhetens digitalisering genom att erbjuda flexibla, tillgängliga och säkra tjänster till kommunen.” säger Andreas Söderberg Wernheim, Key Account Manager på SecureAppbox."

För mer information kontakta:

Daniel Vallentin | Affärsansvarig |+46 707 17 59 38 |daniel@secureappbox.com

 • Sundsvalls kommun väljer SecureAppbox säkerhetstjänster från Atea

  2021-11-12

  STOCKHOLM (12 november 2021) - Atea hjälper Sundsvalls kommun att på ett enkelt sätt säkerställa kommunikationen kring känslig information och ärenden som omfattas av sekretess med säkerhetstjänster från SecureAppbox.

  Läs mer
 • SecureAppbox lanserar Säkra Videomöten 2.0

  2021-11-04

  STOCKHOLM (4 november 2021) – SecureAppbox lanserar Säkra Videomöten 2.0, en tjänst för säkra digitala möten, när man behandlar känsliga uppgifter och sekretess klassad information. Tjänsten har vidareutvecklats i samarbete med UPH/SKR och integrerats bättre med BankID och SecureAppbox övriga...

  Läs mer
 • SecureAppbox växer internationellt, söker flera nya medarbetare

  2021-07-14

  Dev ops, Java-utvecklare, account manager mfl, klicka på länken nedan

  Läs mer
 • Jönköpings Kommun väljer SecureAppbox säkerhetstjänster via Atea

  2021-05-24

  SecureAppbox har glädjen att berätta om att vårt nära samarbete med Atea, nu gjort att även Jönköpings kommun väljer centrala säkerhetstjänster från SecureAppbox via Atea.

  Läs mer
Se fler nyheter