Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

Någon av våra experter tar kontakt inom kort

SecureMeetings

Säkra Videomöten - när sekretess krävs

Säkra Videomöten (SecureMeetings) är en marknadens säkraste videotjänster som tekniskt och juridiskt anpassats för att hantera all typ av dialog som omfattar sekretess (OSL) eller våra dataskyddslagar. Tjänsten är framtagen i nära samarbete med Compodium AB

Tjänsten är utvecklad för att ge - Mötesansvariga – full kontroll på de videomöten de startar, vilka som är deltagare och när de får komma med. För att detta skall fungera så behöver de mötesansvariga kunna administreras via en säker administrations portal – Organizer - som säkerställer att det är bara behörig personal som kan starta videomöten och bjuder in utvalda deltagare.

Videomötes tjänsten erbjuder kraftfull "end-to-end" kryptering för flerparts-samtal (från 5 upp till 50 deltagare samtidigt) som enkelt bjuds in via länk eller i Sverige också BankID inloggning.

Tekniken finns på skyddade svenska servrar som hanteras av säkerhetsgranskad personal. Tjänsten är kontrollerad av externa säkerhetsexperter och genomgått omfattande säkerhetstester.

  • Säker administration samt stark autentisering av behörig personal (mötesansvariga)
  • Högsta säkerhetsstandard på Video (TLS, SRTP, H.235 och AES 128-bitars kryptering)
  • Kundanpassning görs av gränssnitt, URL och integration av SecureMailbox

Den nya videotjänsten kan idag erbjudas / anpassas i olika storlekar av "säkra rum"-paket: För 5, 15, 25 eller 50 samtidiga användare i samma möte.

För mer information kontakta: Daniel Vallentin, Affärsansvarig offentlig sektor, 

daniel@secureappbox.com / +46 707 17 59 38